Saunakilts

Weergegeven:
Sorteren op:
Heren Saunakilt 65x150 cm  S/M Sale

Heren Saunakilt 65x150 cm S/M

Een Saunakilt van Badgoedtextiel, Deze saunakilt is uiterst geschikt in de sauna te gebruiken.&..

€34,99 €14,95
Excl. BTW: €12,36
Heren Saunakilt, Bamboe, Wit  65x180 cm Sale

Heren Saunakilt, Bamboe, Wit 65x180 cm

Een Saunakilt van Badgoedtextiel, Deze saunakilt is uiterst geschikt in de sauna te gebruiken.&..

€34,99 €14,95
Excl. BTW: €12,36

Heren Saunakilt Bamboe Zwart 65x180 cm

Een Saunakilt van Badgoedtextiel, Deze saunakilt is uiterst geschikt in de sauna te gebruiken.&..

€34,99
Excl. BTW: €28,92
Saunakilt Katoen Wit Groen Sale

Saunakilt Katoen Wit Groen

Laatste stukken nog met 70% korting Let op ivm 70% korting wordt deze saunakilt niet retour genom..

€29,00 €9,95
Excl. BTW: €8,22
Saunakilt Katoen Wit Rood Sale

Saunakilt Katoen Wit Rood

Laatste stukken nog met 70% korting Let op ivm 70% korting wordt deze saunakilt niet retour geno..

€29,00 €9,95
Excl. BTW: €8,22
Saunakilts

Kies voor een innovatieve saunakilt en geniet in alle comfort van een wellnessdagje

Omgeslagen handdoeken in een sauna zijn niet altijd even comfortabel. Bij de minste beweging verschuiven de handdoeken en bij het opstaan kunnen ze wel eens op de grond vallen. Een saunakilt is het ideale alternatief. Deze omslagdoeken worden op een stevige manier bevestigd en blijven tijdens het saunabezoek goed zitten. Bij Badgoedtextiel.nl beschikken we bovendien over comfortabele bamboe saunakilts die erg aangenaam aanvoelen!

De innovatieve en comfortabele saunakilts

Een saunasessie is erg goed voor het lichaam. Door de hitte komen gespannen spieren los en het zweet reinigt de poriën. Met het oog op een goede hygiëne moet u verplicht een handdoek omslagen in een sauna. Handdoeken zakken echter eenvoudig af en zijn niet erg gebruiksvriendelijk. De saunakilt maakt een einde aan dit probleem. Een saunakilt is een omslagdoek die speciaal voor sauna’s en wellnesscentra ontworpen is. Dit relatief nieuw product heeft een elastische bovenkant die met knopen of klittenband wordt gesloten. De saunakilt past zich op deze manier aan de vorm van het lichaam aan en zit op elk moment stevig vast. Bovendien maakt u zo op een discrete manier gebruik van het wellnesscentrum en blijft de sauna een schone en hygiënische omgeving.

Waarom is bamboe het beste materiaal voor een saunakilt?

Saunakilts worden uit verschillende materialen vervaardigd. De saunakilts van bamboe zijn echter beduidend efficiënter dan de andere exemplaren. Bamboe is een natuurlijk zacht materiaal dat veel vocht absorbeert. De stof droogt vervolgens ook zeer snel op en blijft voortdurend fris aanvoelen. Bovendien is een saunakilt van bamboe voor alle huidtypes geschikt. De hypoallergene stof veroorzaakt zelden uitslag of allergische reacties en laat sommige huidklachten zelfs verdwijnen. Bamboe is tenslotte ook een duurzame keuze. De bamboeplant heeft geen massa’s water nodig om te groeien en wordt zonder chemische bestrijdingsmiddelen geteeld.

De prachtige collectie saunakilts van Badgoedtextiel.nl

De saunakilts van Badgoedtextiel.nl zijn van de beste kwaliteit. We werken samen met het bekende merk X.ZIIR, een topproducent van wellnessartikelen. De saunakilts bestaan voor 70% uit bamboe en zijn ontzettend comfortabel. De zachte stof is kleurvast en kan zonder wasverzachter gewassen worden.

In onze collectie vindt u zowel saunakilts met een klittenband als met knopen terug. De elastische band past zich aan elk lichaam aan en knelt niet. Bovendien hebben we saunakilts in verschillende kleuren in ons assortiment opgenomen, zodat u de kleur van uw kilt met de kleur van uw overige handdoeken kan matchen .

Badgoed voor sauna's koopt u bij Badgoedtextiel.nl


Bij Badgoedtextiel.nl hebben we ons gespecialiseerd in badgoed voor sauna’s en wellnesscentra. Naast saunakilts beschikken we bijvoorbeeld ook over diverse handdoeken, bamboe washandjes, bamboe badjassen en hamamdoeken. Alle producten zijn uit bamboe vervaardigd en gaan ontzettend lang mee. In onze webshop kan u bestellingen eenvoudig plaatsen. We sturen de producten binnen de drie dagen op en u hebt 14 dagen de tijd om producten die niet aan uw wensen voldoen te retourneren.

Wilt u meer informatie over onze saunakilts of bent u op zoek naar een bepaald wellnessproduct? Neem dan meteen contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en zorgen voor professioneel en persoonlijk advies.