Grote hamamdoeken

Weergegeven:
Sorteren op:

Hamamdoek, Antraciet Wit gestript , 95 x 175 cm Dun

Deze hamamdoek is gemaakt van 100% Katoen,zeer goed absorberend en snel drogend. Met haar lichte ..

€19,95
Excl. BTW: €16,49
Grote hamamdoeken

Met een grote hamamdoek van Badgoedtextiel.nl kan u alle kanten uit

Met een grote hamamdoek in prachtige kleuren en motieven trekt u alle aandacht naar zich toe. Deze doeken stralen klasse uit en zijn bovendien multifunctioneel. U kan ze zowel in sauna’s als op het strand of tijdens een actieve daguitstap gebruiken. Bij Badgoedtextiel.nl beschikken we over verschillende extra grote hamamdoeken in diverse materialen en dessins, zodat we voor elke gelegenheid wel een gepaste hamamdoek kunnen aanbieden.

Extra grote hamamdoeken kan u voor verschillende gelegenheden gebruiken

Hamamdoeken vindt u voornamelijk in sauna’s terug. Ze worden daar als omslagdoek of als handdoek gebruikt. De doeken kunnen echter voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zeker als u voor een grote hamamdoek kiest, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Extra grote hamamdoeken zijn echte blikvangers. De handdoeken zijn ontzettend ruim en stralen klasse en elegantie uit. Grote hamamdoek worden vaak als strandlaken gebruikt. U kan er languit op gaan liggen en rustig van de zon en de zee genieten. Verder zijn de doeken ook ideaal voor een picknick, een festival en kunnen ze zelfs als speeldoek voor kinderen ingezet worden.
Ook als wanddecoratie is een grote hamamdoek een uitstekende keuze. Een prachtige doek met levendige kleuren en een leuk motief geeft namelijk een frisse en zomerse toets aan elke ruimte!

Extra grote hamamdoeken van bamboe of katoen

Bij Badgoedtextiel.nl werken we enkel met producten van de beste kwaliteit. Daarom hebben we enkel grote hamamdoeken van katoen en/of bamboe in onze collectie opgenomen. Katoen en bamboe zijn twee ontzettend sterke materiaal met zeer interessante eigenschappen. Beide stoffen nemen overtollig vocht meteen op, drogen enorm snel en ventileren goed. Verder zijn zowel bamboe als katoen erg licht van gewicht. De hamamdoeken wegen erg weinig en nemen niet veel ruimte in beslag. Bovendien is bamboe ook een milieuvriendelijke keuze. Een bamboeplant heeft namelijk enkel regenwater nodig en tijdens het groeien worden er op geen enkel moment pesticiden of andere chemicaliën aan toegevoegd.

Een gepaste grote hamamdoek vindt u zeker bij Badgoedtextiel.nl

Naast het materiaal moet u natuurlijk ook nog met andere factoren rekening houden tijdens het uitkiezen van een extra grote hamamdoek. Zo is de kleur vaak doorslaggevend. Bij een strandlaken past bijvoorbeeld een opvallende, zomerse kleur terwijl een saunadoek vaak iets soberder is. Als u de doek voor een gezellige picknick gebruikt, kiest u dan weer best voor een donkere kleur om eventuele vlekken te verdoezelen.

Tenslotte moet u natuurlijk ook naar de prijs kijken. In onze webshop kan u aan de linkerkant bovenaan de maximumprijs bepalen, zodat u enkel hamamdoeken te zien krijgt die binnen het beschikbare budget passen.

Bij Badgoedtextiel.nl is dé specialist wat betreft wellnessartikelen

De webshop van Badgoedtextiel.nl bestaat uit een ruim assortiment aan diverse wellnessartikelen. Naast hamamdoeken vindt u ook handdoeken en verschillende soorten badjassen bij ons terug. Al onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit en worden uit katoen of bamboe vervaardigd. Bovendien hebben we de meeste artikelen standaard op voorraad, waardoor we erg snel kunnen leveren. Orders die we voor 16.00 ontvangen, staan de volgende dag al voor uw deur!